Landslaget i agility 2017

Innan vi presenterar landslaget och landslagsledningen så vill vi allra först säga ett stort och varmt tack till SAgiK Söderköping för ett fantastiskt landslagsuttag. Proffsiga och snabba arrangörer och funktionärer som fick tävlingen att flyta på under dagarna. TACK!
Tack också till domarna Andreas Silfverberg, Kristina Myrefelt och Åsa Wrede för att ni lugnt och säkert tog oss igenom alla åtta lopp i samtliga storlekar.
Välkomna säger vi till våra landslagsledare Pär Tangfeldt och Jeanette “Nettan” Johansson som ska ta hand om våra ekipage och guida dem genom mästerskapen. Till EO kommer landslagsledarna att ha med sig Andreas Silfverberg och Caroline Lindqvist som hjälper till eftersom den tävlingen genomförs på flera banor samtidigt.
Sist men inte minst GRATTIS till alla ekipage som tävlat sig igenom åtta lopp och nu har erövrat en plats i laget till EO och NM, samt till de som också har en plats i laget till VM. Grattis allihop, det ska bli spännande att följa er under 2017 års mästerskap.
Landslaget som ska representera Sverige i agility vid både EO, NM och VM är hittar du i den här filen. 
Vi önskar er alla stort lycka till!

Föregående nyhet

Svensk elitagility växer

Våra huvudsponsorer