Christianne Simson

Jag har ett förflutet på hästryggen o aktiv i föreningsliv sedan 80-talet. Har suttit ordförande i flera styrelser och har precis avslutat mitt 4e år som ordförande i Uppsala Hundvänner LKK. Jag genomförde förändringen från förening till officiell klubb och har därför ägnat några år åt att driva utvecklingen i nybildad klubb.

Blev med en schäfer/rottweilertik 2006 o provade på agility med henne för första gången 2007 och där blev jag fast. Äntligen fick jag utlopp för den saknade kicken att göra ett klockrent galoppombyte! Familjen sysslar med agility, lydnad och bruks i spår o skydd o innehåller idag 4 hundar. Jag själv tävlar min cattledogtik Furia i allt här ovan utom skyddet. Till vardags är jag projektledare och min utbildning ligger främst inom området bemötande och kommunikation.

Jag har med glädje tackat ja till att vara ordförande i SAgiK detta år. Jag tror att mitt främsta bidrag kommer att vara att jag inte räds att tänka nytt.
Min styrka, men ibland också min svaghet, är att jag sällan ser hindren utan bara möjligheten.

christianne