Josefin Mälman

Namn: Josefin Mälman

Post i styrelsen: Suppleant

Ansvarsområde i SAgiK: Gemensamt ansvar med styrelsen.

Hjärtefråga inom agility: Utveckling av tävlingsformer och morötter till den breda massan.

Tidigare erfarenhet av föreningsliv eller styrelsearbete: Har suttit i olika styrelser som bland annat kassör, sekreterare och vice ordförande under mina 14 år med hund. Har aktivt tagit del av föreningsarbete både som instruktör och tidningsansvarig men framför allt som funktionärsansvarig sedan jag kom igång med agilityn ordentligt under 2010-talet i Linköping.

Hundar: Pinschern Azlan och border colliesarna Era, Gavi och Min.

Fastnade för agility: Efter lite sporadiskt lekande med agility samlades vi ett gäng pinscherägare på Finnbogården hos Maria Knutas 2009 för en kurs som kort efter på samma ställe följdes upp av första Jenny Damm-kursen och första ordentliga mötet med flera bc. Kurserna var de första att visa vikten av detaljerad grundträning och handlingssystem vilket tilltalade nörden i mig och sedan dess har jag varit fast. Ett halvår senare hämtade jag hem min första border collie.

Jag önskar att min hund kunde det här kommandot: Trampa (på kf)