Planeringen för VM 2018 har startat!

 I samma ögonblick som det blev känt att Sverige skulle få arrangera VM i agility 2018, så hörde flera personer av sig från alla möjliga håll i Sverige och anmälde sitt intresse att få vara med och hjälpa till på olika vis. Fantastiskt roligt tycker vi så det är bara att tacka och ta emot när engagemanget kommer till en.
Det är naturligtvis en del jobb med att arrangera ett VM men vi tror att om vi tar en sak i taget och jobbar metodiskt och strukturerat så kommer vi att landa i ett fantastiskt VM. Titta gärna på organisationsskissen om det är något område du särskilt känner för att vara med i.
Det första vi gjort är att bilda en styrgrupp på 6 personer plus kansliet, Ewa Lundin, som administrativt stöd.
De som bildar styrgrupp är Christianne Simson, Stewe Simson, Uppsala Jonas Erlandsson Hässleholm, Mia Lundholm Växjö, Ulrika Pettersson Jönköping och Ida Qvarnström Kristianstad.
Dessa 6 personer bildar styrgrupp för att de är vana arrangörer, drivna projektledare, expertplanerare och har stor erfarenhet av stora organisationer och stora evenemang. Varje person i styrgruppen ansvarar över några få områden och närmast i tur blir att tillsätta alla som vill vara områdesansvariga. Styrgruppen har haft ett första möte där vi delat upp områdena mellan oss.
Så nu är det bara dig vi väntar på. Hör av dig till SAgiK via styrelsen@sagik.se och berätta vad du vill bidra med på VM i Kristianstad 2018!
Organisationsschema

Våra huvudsponsorer