TACK!

segervarv

Svenska Agilityklubben vill rikta sitt största och varmaste tack till vårt fantastiska landslag som bjudit på fartfylld agility i vartenda lopp under de olika mästerskapen och inte minst då vid VM.

Ibland räcker det till medaljer och ibland inte. Men farten, tekniken och lysande agilityprestationer finns där och agility är trots allt en av få sporter där man kan vara nöjd med en insats trots att det inte ger resultat. Så stort tack för spänningen och njutningen det varit att följa er!

Det behövs en hel del personer och arbete runtomkring för att komma till de olika mästerskapen med ett slagkraftigt landslag.

I första hand vill Svenska Agilityklubben rikta ett stort och varmt tack till landslagsledare Caroline Lindqvist som guidat vårt svenska agilitylandslag i två år. Det har varit två år av mycket arbete men också stor glädje och nöjdhet hos alla som varit med på något vis.

Vid sin sida har Caroline haft Nils Lindqvist som lagt ned ett stort och viktigt arbete för att få till såväl uttagningstävlingar som anmälningar, bokningar och allmänt ta hand om allt som inträffar. Ett varmt tack för ditt arbete Nisse!

Nettan Johansson har också funnits som en erfaren coach och klippa vid mästerskapen och det har känts otroligt bra att ha henne med i båten. Tack Nettan för din tid och ditt engagemang.

Tack Joakim Persson, vår utsände fotograf och tack till Nils Poulsen för hans roll som massör och behandlare av såväl tvåbenta som fyrbenta.

Slutligen tackar vi alla svenska supporters som tar sig till arenorna världen över för att heja fram vårt landslag!

På hemmaplan vill vi tacka alla som ställde upp som funktionärer vid LLU. Det var en handfull personer som jobbade från 07.30 – 22.30 då antalet som ville pröva sina vingar var rekordstort! Med risk att missa någon så vågar vi inte nämna er vid namn men ni vet vilka ni var och vad otroligt tacksamma vi är för er hjälp! Utan er inget uttag.

Tack till Martina Ericsson som ställde upp som vår hemmainformatör och höll oss uppdaterade på Svenska Agilityklubbens facebooksida. Särskilt viktigt då livestreamen försvann långa stunder.

Slutligen vill vi tacka styrelsens representanter på plats som tyvärr missade både small- och mediumfinalen då de hade möten inför FCIbesluten och med flera eventuella sponsorer inför framtiden och våra egna mästerskap i Sverige.

Nu startar planeringen för nästa års landslag och mästerskap och vi syns på arenorna framöver.

Svenska Agilityklubben

styrelse

 

 

Våra huvudsponsorer