Uppdatering av SAgiK Tävling

Även denna vecka har det skett en större uppdatering av SAgiK Tävling.

Ny design

Evry har skapat en helt ny design för SAgiK Tävling enligt SAgiKs önskemål. Sidan följer SAgiKs grafiska design och alla sidor är responsiva, dvs de anpassar sig till sidan så man inte behöver scrolla i sidled om man surfar från en mobil enhet.

Sida för banskisser

På arrangörens sida finns nu möjligheten att ladda upp banskisser och sen finns det en helt ny sida där man kan söka på banskisser utifrån klass och/eller domare.

Hundresultat

På startlistor och resultatlistor är hundnamnet klickbart och klickar man kommer man till en ny sida där man ser fakta om hunden och alla resultat för hunden.

Laghantering

Nu kan arrangören lägga till och byta ut lagmedlemmar innan tävlingen är lottad. Man kan även ändra ordningen inom laget i deltagarlistan (tidigare bara i startlistan).

SM-pinnar för lag

Nu kan man räkna ut SM-pinnar för lag och därmed också verifiera och slutföra lagtävlingar.

Offlineklient

För de arrangörer som inte har fungerande internetuppkoppling på tävlingsplatsen så finns det nu en tävlingsklient att ladda ner dit man kan importera en tävling och köra den i offlineläge.

Lottningen

En bugg som gjorde att förare med två hundar fick samma startnummer i varje klass är nu fixad.

Årets Agilityhund

Sidan är skapad och ligger dold på SAgiK Tävling. Innan vi släpper den vill vi verifiera att alla uträkningar är korrekta.

SM-kvallista

Sidan är färdig och fungerar, men kommer inte att visas publikt förrän nästa SM-år.

Buggfixar

Ett antal buggar är åtgärdade.

Våra huvudsponsorer