SAgiK Tävling – betalningssystem

Nu äntligen är vi i mål med fotarbetet för betalningssystemet, vi har fått alla detaljer på plats för att kunna genomföra kortbetalning i systemet. Evry implementerar den skarpa betalningen i testmiljö nu under eftermiddagen och kan köra betalningar i testdatabas i morgon bitti. När allt fungerar som det ska kommer det att implementeras i skarpa miljön snarast. Så med lite tur kommer vi kunna anmäla till tävling och betala med kort, VISA o Mastercard. Detta sker kanske redan på onsdag. OBS, fakturabetalning kommer inte vara möjlig i nuläget, det kommer som nästa steg.
Vi kommer som vi tidigare annonserat öppna Torsby BKs tävling som enda tävling i första läget.
För att kunna anmäla till tävling måste användarna ha gjort ekipage av förare och hund. För några krånglar detta. Killarna och tjejerna på Evry jobbar hårt för att hitta lösningen på vad skapar detta problem.
Om de inte hittar det under dagen så kommer Evry manuellt gå in och skapa ekipage av alla kombinationer på alla konton så att de finns där när det är dags att anmäla. Ni användare kan ta bort de ekipage som inte är relevanta på ert konto om det skulle bli några sådana.

Nu håller vi tummarna hårt och ber till agilitygudarna att detta smärtfritt ska kunna få rulla på så vi kommer igång!

Tack för att ni är så glada och peppar – det gör jobbet så mycket lättare!

Håll koll på vår hemsida och Svenska agilityklubben på Facebook för all vidare information.
//Ewa

Våra huvudsponsorer