Information om uttagningen till landslaget i agility 2016

Nästa års landslagsuttagningar till EO, NM och VM kommer att ske vid två tillfälle: 4 lopp på Gåsahoppet i Skurup 26-27 mars 2016 (uttagning för NM och VM) och 6 lopp den 30 april-1 maj 2016 (uttagning för EO, NM och VM).

På Gåsahoppet kommer man delta i den befintliga officiella klass 3-loppen och resultatet poängsätts enligt uttagningsreglerna för att ingå i uttagningen. Den andra helgen kommer även klass 2 ekipage att kunna delta i uttaget till EO.

SAgiK söker arrangörsklubb

SAgiK söker nu en klubb som är intresserad av att sköta tävlingens praktiska genomförande 30 april till 1 maj.

 För att säkerställa tillgång till en lokal har SAgiK preliminär bokat Stockholms hundsportcentrum i Upplands Väsby för att säkra att vi har minst ett alternativ för den andra helgen. Så vill någon klubb ange att man vill arrangera i den hallen går det bra. Kravet att hallen har minst 30×40 m utrymme för tävlingsbanan. Ytterligare förutsättningar finns beskrivet i avtalsförslaget.

 Ansökan om att arrangera uttagningshelg nr 2 skall vara inne senast 30 november.

Maila Maria Lönnberg på landslag@sagik.se för att få en kopia av det avtalsförslag som finns gäller för detta. Intresseanmälan ska vara inne senast sista november. Har ni några frågor kan ni även ringa 0733-89 88 87 kvällstid. Maila gärna först och hör efter när det går att höras via telefon.

Bestämmelser

Mera detaljer kring exakta regler om uttagningen för de tävlande, poängberäkning mm kommer ut senare i höst efter att de har godkänts av SAgiK’s styrelse.

Föregående nyhet

Stamtavlor med mindre än 3 led

Våra huvudsponsorer