Kriterier för att kvala till SM – enkät för våra medlemmar

I december 2016 gick Svenska Agilityklubben ut med nedanstående förfrågan till medlemmarna;

Det är fantastiskt roligt att svenska mästerskapet i agility har blivit en stor folkfest. Tyvärr har arrangemanget svällt till snudd på ohanterliga proportioner. Tävlingen har blivit så stor, och blir allt större, att den knappt går att genomföra på tre dagar. Detta innebär även att det blir allt svårare att få en teknisk arrangör till SM. Svenska Agilityklubben ser därför en nödvändighet i att förändra kriterierna för att kvala till SM. Vi kommer nu att gå ut till medlemmarna och efterfråga ett antal personer som kan tänka sig att ta fram förslag till nya kriterier för att kvala till SM”.

Ett antal personer visade intresse och bildade en arbetsgrupp via facebook för att komma fram till ett förslag.

Arbetsgruppen har gjort ett fantastisk bra arbete där de bland annat analyserat tidigare SM för att få ett bra underlag till sitt förslag. Därefter har de lämnat flera förslag om både förändrade kriterier för att kvala till SM men också förslag på olika tänkbara förändringar i upplägg, tävlingsform med mera för att spara tid under själva arrangemanget.

Utifrån dessa förslag har styrelsen beslutat att genomföra en omröstning bland Svenska Agilityklubbens medlemmar vad gäller kriterier för att kvala till SM både individuellt och i lag.

Du som är medlem i Svenska Agilityklubben kommer att få ett mail med en länk till enkäten. Om du inte fått ett mail inom två dagar så ber vi dig att kontakta kansli@sagik.se

Det är bara möjligt att rösta en gång och enkäten är öppen fram till 3 april.

Vi ser fram emot ett högt deltagande.

 

Svenska Agilityklubbens styrelse

Föregående nyhet

Tekniska problem med Facebook

Våra huvudsponsorer