NYHETSBREV Januari 2024

Hej alla agilityälskare! 2024 är här och vi räknar med att det blir ett fantastiskt år, fyllt med ansvar, respekt och god behandling av våra fyrbenta vänner på våra agilityplaner. 

Missa inte att kolla in protokollet från vårt senaste styrelsemöte på vår webbplats. https://agilityklubben.se/om-klubben/protokoll/

Avgift vid inställda tävlingar
Kom ihåg, avgifterna för inställda/flyttade klasser är där av en anledning – att hålla oss alla i schack när det gäller förändringar i tävlingskalendern. Låt oss vara schyssta mot varandra och komma ihåg hur mycket planering som krävs både för deltagare och arrangörer.

SM 2026
Gällande SM-arrangörerna kommer ansökan om att arrangera SM 2026 öppnas upp för alla zoner, detta för att Norr inte ska missgynnas när Guldagilityn arrangeras.

Rutiner för skrivelser till styrelsen
Kolla in rutinen samt länken till formuläret du behöver använda om du vill skicka en skrivelse till styrelsen. https://agilityklubben.se/om-klubben/skrivelser-synpunkter-och-fragor-till-sagik/

Agility VM 2025
Agility VM kommer till Sverige 2025! Vi ser fram emot det enormt mycket. Och under VM-veckan tar vi en välbehövlig paus från all annan tävling.

SOAWC
För er seniorer där ute som har visat intresse för Senior-VM 2024 – håll ögonen öppna för bindande anmälningar som skickas ut snart. SAgiK sponsrar din anmälningsavgift!

Årsmöte
Märk era kalendrar nu – den 20:e mars ska vi ha Svenska Agilityklubbens digitala årsmöte.

Agria Stipendiat
Glöm inte bort Agriastipendiet till Årets Nybörjare 2023. Länk till regler och poängberäkning Sprid gärna ordet! 

FCI Guidelines
Det finns uppdaterade guidelines från FCI att läsa här: https://www.fci.be/en/Agility-45.html

En välkommen nyhet från SKK
Nu kan ni och era medlemmar ladda ner och/eller skriva ut era medlemskort själva! Logga in på Mitt SKK.se > Välj mina medlemskap > Där finns ett medlemskort att ladda ner för dig som är medlem. 

Avslutningsvis vill vi verkligen betona vikten av hur vi behandlar våra hundar både på och bredvid planen. Tillsammans inom agilityn måste vi behålla och förstärka vår kultur av glädje och teamwork där hunden står i centrum. SAgiK kommer jobba aktivt med detta genom utskick till tävlingsledare och domare samt genom digitalträff där dessa frågor kan diskuteras ytterligare.

Det är alla vi agilityaktiva tillsammans som utgör riktningen i svensk agility och låt oss fortsätta göra svensk agility bäst tillsammans!

Foto: Rosita Dahlberg

Föregående nyhet

Kallelse årsmöte 2024!

Våra huvudsponsorer