Nyhetsbrev september

Foto: Martin Rimby

Hösten närmar sig med stormsteg men Agilitysverige kramar ut det sista av sommaren och vi kan fortfarande njuta av utomhustävlingar nästan varje helg i hela landet. Samtidigt ser vi fram emot att snart få heja på vårt fantastiska landslag igen, den här gången under VM i Belgien 1-6 oktober!

På vårt möte den 9 september beslutade styrelsen att godkänna Agility Win AB:s ansökan om att vara teknisk arrangör för Nordiska Mästerskapet 2026. Platsen blir alltså Stockholm och datum är 15-16 augusti 2026.

Protokollet i sin helhet hittar du här.

SAgiK:s kommittéer arbetar flitigt – bland annat pågår regelrevideringen för fullt med täta möten, planerna på att utveckla ett nytt tävlingssystem går framåt, alla domare kommer att bjudas in till digitala domarträffar under hösten och arbetet med att skapa en Handbok i Mästerskapsarrangemang (som är tänkt att kunna vara till hjälp för framtida SM-arrangörer och arrangörer av andra mästerskap) har påbörjats.

Nyhet för alla våra medlemmar – stående rabatt i SAgiK:s webshop för alla medlemmar! Ange koden “medlem” och få 10% rabatt på allt i shopen där du hittar rosetter, gymnastikpåse och andra SAgiK-prylar. (Rabatten gäller ej på kläder från Action Trend).

Slutligen kan styrelsen nu också meddela att samtliga fem domare för SM 2025 är bokade: från Sverige har vi Tina Karlsson och Emma Broberg, från Norge kommer Christl Faltner och Annemarie van den Berge och från Österrike kommer Angelika Brandl hit för att skapa Agilitymagi i Halmstad nästa sommar!

Föregående nyhet

Nyhetsbrev oktober

Nästa nyhet

Nyhetsbrev augusti

Våra huvudsponsorer