Flytten av tävlingssystemet är klar – Agilitydata är här

 

Nu är flytten av vårt tävlingssystem äntligen avklarad och funktionerna är igång. I samband med köpet av systemet och den nyss avklarade flytten går tävlingssystemet in ett nytt skede, och vi säger därmed för första gången hej till Agilitydata.

Agilitydata, eller agida, ger en vidare syn på vad systemet redan nu kan leverera och vad det inom en överskådlig framtid kommer att kunna användas till. Det är redan i dag betydligt mer än ett system där vi anmäler oss till eller hanterar tävlingar, och kommer att bli mer av ett multiverktyg där både tävlande och funktionärer kan dra nytta av fler funktioner. Vi ser mycket fram emot att äntligen kunna påbörja utvecklingen av både nya och gamla funktioner, önske- och åtgärdslistan är lång och vi har kavlat upp ärmarna.

Just nu behöver din hjälp med att leta fel.
Hittar du något fel, är det någonting som inte fungerar eller något som är knas – skicka ett mejl till kansli@sagik.se så kan vi åtgärda det så snart som möjligt (det kommer att komma en ny supportadress inom kort).

 

!UPPDATERING!

FRÅGOR OCH SVAR

Jag kommer inte in på sidan, vad är fel?

Inget är fel. Din (internetlevantörs) DNS har bara inte uppdaterats än. Det kan ta några timmar eller i värsta fall något dygn beroende på vilken leverantör du har och hur deras server jobbar. Prova att ”luras” genom att surfa i ett inkognitofönster eller tömma cache, men annars är det bara att vänta lite. Det här gäller oavsett om du surfar från dator eller telefon.

 

Sidan är på engelska, vad är fel?

Inget är fel, tryck på jordgloben och välj svenska.

 

Har jag samma användaruppgifter som förut?

Ja. Det är samma system, och allt finns kvar, det har bara bytt namn och adress.

 

Jahapp, för mig det ser ut som vanligt. Skulle det inte finnas nya funktioner?

Först flytta, sedan utveckla. Flytten innebär att vi äntligen kan påbörja utvecklingen av systemet, så det är alltså nu utvecklingsarbetet börjar.

 

Kommer den gamla adressen att fungera?

Ja, du att kunna hitta Agilitydata från sagiktavling.se men det är under en begränsad period, så uppdatera dina bokmärken eller favoriter till den nya adressen.

 

OBS! Vi håller just nu på att byta ut “SAgiK Tävling” på alla ställen, så att det står SAgiK Tävling någonstans är inget ni behöver felanmäla. 

Nästa nyhet

LLU 2019

Våra huvudsponsorer