Nyhetsbrev februari 2024! 

Protokoll från senaste styrelsemötet hittar du  HÄR

Även om vintern fortfarande håller många av oss i sitt envisa grepp så är faktiskt våren på väg och i mars är det dags för SAgiK:s Årsmöte.

Efter mötet kommer det att behövas nya medlemmar till våra kommittéer. Känner du för att engagera dig? Brinner du lite extra för någon fråga? SAgiK.s kommittéer förbereder underlag till beslut som ska fattas i styrelsen, men många beslut fattas också av kommittéerna själva. HÄR gör du intresseanmälan. 

På senaste styrelsemötet beslutades att antalet pinnar som kommer att krävas för individuellt kval till SM 2025 blir 10 st (5 i agilityklass och 5 i hoppklass). SM kval reglerna i sin helhet hittar du som bilaga till senaste protokollet tills dess att de träder i kraft, då lägger vi dom under regler också på hemsidan.

Styrelsen beslutade också att höja det rekommenderade arvodet för tävlingsledare till 700 kr per dag.

De senaste uppdateringarna av Agida innebär bland annat att domare nu kan lägga in sina banskisser själva. En mycket efterfrågad utveckling!

Arbetet med regelrevideringen 2027 är redan i full gång och remissomgång 1 pågår just nu.
I denna omgång får alla SKK-anslutna klubbar, SAgiK:s aktivitetsgrupper och också enskilda medlemmar i SAgiK lämna in förslag fram till 1 mars!
HÄR hittar du formuläret att fylla i. Och som hjälp kan det vara bra att ha våra nuvarande regler öppna i en annan flik eller fönster. De hittar du HÄR.

Låt oss skapa Agilitymagi – Tillsammans

Våra huvudsponsorer