God fortsättning och gott nytt år!

 

Tänk att vi under 2021 kunde tävla nästan som vanligt under flera månader. Att två SM och en landslagsuttagning kunde genomföras och att landslaget även kunde fara till Limtrehallen i Moelv, Norge och representera Sverige. Och som de gjorde det!

Hoppas ni alla bär på fina agilityminnen från året som gått!

På det senaste styrelsemötet 14/12 beslutade styrelsen att godkänna en ny aktivitetsgrupp: SAgiK Gällivare. Med denna nya grupp har Svenska Agilityklubben nu 15 aktivitetsgrupper totalt.

Styrelsen jobbar på med alla de förändringar som de nya agility reglerna som träder i kraft vid årsskiftet innebär. Det kommer bland annat ut ett mätintyg på hemsidan och en snabbguide som visar på skillnader mellan hinder enligt de svenska reglerna och FCI:s regler för dig som ska köpa in hinder för att arrangera tävlingar. Vi har också uppdaterat protestblanketten och fastställt en avgift på 500kr som lämnas in i samband med en protest och som återfås i de fall protesten godkänns. Med sikte framåt undersöker vi med SKK datumet 26 mars för att genomföra ett digitalt årsmöte, denna gång inte i förenklad form.

Protokollet till styrelsemöte 9 hittar ni HÄR

Våra huvudsponsorer