Möte nummer 14

Möte 14 för perioden 2020/2021 hölls digitalt den 23:e mars. Protokollet från mötet hittar du genom att klicka här och nedan kan ni läsa om några av de beslut och diskussioner som mötet innehöll.

SM 2021

Förberedelserna inför SM-tävlingarna 2021 är i full gång. Högst upp på planeringslistan står just nu domarna. För den individuella SM tävlingen planeras det för 3 st domare och till Lag-SM 2 st. När alla domare är bestämda kommer dem att presenteras. Spännande!

Tävlingsledarutbildningen

Den tävlingsledarutbildning som idag används har några år på nacken. Därför har funktionärskommittén satt ihop en arbetsgrupp som har till uppgift att gå igenom material och se om det finns saker som behöver uppdateras och / eller förbättras.

Årsmöte 2021

Även 2021 kommer innehålla ett årsmöte. Årsmötet kommer ske i samma form som 2020 det vill säga ett ”digitalt förenklat årsmöte”. Årsmötet kommer vara öppet för röstning 30 april – 2 maj och kallelsen kommer ut minst 21 dagar innan mötet startar. Vill ni läsa mer om denna mötesform kan ni klicka på denna länk.

VM i Sverige

Som det gått att läsa i tidigare protokoll finns intresset att återigen arrangera VM i Sverige. Dessa diskussioner pågår fortfarande och styrelsen har en dialog med SKK och eventuell tilltänkt arrangör. Inget är bestämt och någon formell ansökan är ännu inte skickad. Men visst är det ändå fantastiskt och spännande att drömma sig bort till ännu ett Världsmästerskap i Sverige?! Bara drömmen väcker lite hopp i dessa tävlingslösa tider.

 

Styrelsen önskar er alla en Glad Påsk

 

 

 

Våra huvudsponsorer