Nyhetsbrev 3 – 2023

Kvalperioden för SM 2023 är nu avslutad och en ny tar vid. Stort grattis alla som kvalat! 

Eftersom startfältet förväntas bli väldigt stort på årets SM beslutade styrelsen att anlita en femte domare; norska Anne Linn Johannessen Moen.

På det senaste mötet fastställde styrelsen också reglerna för SM 2024. De finns att läsa här: http://agilityklubben.se/sm/sm-2024/

Kommittéer
Ytterligare personer valdes också in i våra kommittéer. Alla medlemmar hittar du här: http://agilityklubben.se/om-klubben/arbetsomraden/

Agilitydata.se
Det går nu att betala med Swish i Agida.
Dessvärre krånglar det med kortbetalning när man använder personnummer. Det arbetas på för fullt på att lösa det också. Prova kortbetalning utan personnummer, det rapporteras fungera bättre.

Det går nu också att ladda ner din hunds mätintyg direkt från Agida.
När du är inloggad klickar du på ”mitt konto” och sedan på ”mina hundar”. Till höger om hundens information finns en grå liten ikon med papper och penna – klicka på den. Längst ner till vänster finns nu en knapp för att ladda ner mätintyg. Fiffigt.

Alla ÅAH-poäng och SM-pinnar ligger nu i de rätta storlekslistorna i Agida.

Bonus: Klicka på ”hjälp” så får du se vilka systemuppdateringar som görs i tävlingssystemet.  

Landslagsuttaget 29/4-1/5
Vi vill ge en stor applåd till Frida Grimborg, Maria Beck och Josefine Durén som roddade runt LLU på Stockholms Hundsportcentrum i år. Även ett stort tack till alla som ställde upp som funktionärer. 

Till sist vill vi gratulera alla som erövrade platser i Svenska Landslaget!

Hela landslaget hittar du här:  http://agilityklubben.se/landslaget-2023/

📸 Karin Johansson

Föregående nyhet

NYHETSBREV JUNI 2023

Våra huvudsponsorer