Nyhetsbrev augusti

Under juli månad gick både Junior- och Senor-VM av stapeln i Belgien och de svenska landslagen kom hem med flera medaljer!
JuniorVM-medaljer:
U12 Enya & Vimsa (S) Guld
U12 Linnea & Malva (M) Silver.
U15 Emmy & Zvennis (S) Silver.
Utöver detta presterade laget flera fina resultat i enskilda lopp och visade att Sveriges agilityungdomar kommer bli riktigt farliga i framtiden!
SenoirVM-medaljer:
65+ Tommy & Tess (M) Silver
65+ Catharina & Nellie (S) Brons
55+ Anna Gerbert & Hazel (S) Brons
Stort grattis till alla fina resultat – det är verkligen häftigt att Sverige kan visa upp agility i världsklass i alla åldrar!

Under början av augusti var det dags för European Open i England och vårt svenska landslag presterade suveränt bra med massor av medaljer och fina placeringar i kvalloppen.
I finalerna tog Jenny och Zonia guld i IM och L-laget bestående av Mette, Cecilia, Rebecka och Sabina tog silver!
Stort grattis till alla fina resultat och ett stort tack till landslagsledningen under mästerskapet: Nettan Johansson, Emma Nilsson, Rebecka Hansson & Victoria Silfverberg.

Även det Nordiska Mästerskapet är över för denna gång och Sverige vann, för andra året i rad, medaljligan med 10 medaljer i finalerna! Det innebär att landslaget ökade sin medaljskörd jämfört med förra årets 9 medaljer.
Medaljer individuellt:
Annelie & Emmi (S) Silver
Maria & Limpan (M) Brons
Jenny & Zonia (IM) Guld
Malena & Tona (IM) Silver
Sandra & Hennie (IM) Brons
Jennifer & Conn (L) Guld
Annika & Vita (L) Brons
Medaljer lag:
Annelie, Semir, Enya, Markus (S) Silver
Gustaf, Rebecca, Sabina, Mette (L) Guld
Annika, Enya, Emma, Malin (L) Silver
Stort grattis till alla fina prestationer och återigen ett stort tack till landslagsledarna Jeanette och Emma som gjorde ett otroligt jobb för laget under helgen. Vilken agilitymagi ni alla skapat!

Nu närmar sig hösten och förutom att vi har Världsmästerskapet att se fram emot i oktober så drar också många kurser och utbildningar igång! Om du är sugen på att utbilda dig till agilityinstruktör kan du hitta flera A1-utbildningar där det finns lediga platser här: https://agilityklubben.se/utbildningar/instruktorsutbildning/

Protokollet från styrelsens möte i augusti hittar du här

Tillslut vill vi såklart tipsa alla om att lyssna på senaste avsnittet av Agilitypodden där Fanny och Amanda intervjuar Svenska Agilityklubbens ordförande Frida Grimborg!

Föregående nyhet

Nyhetsbrev september

Nästa nyhet

Nyhetsbrev juli

Våra huvudsponsorer