Protokoll nummer 12

Den 3:e februari hade Agilityklubbens styrelse möte. Detta möte hade nummer 12. Protokollet i sin helhet hittar ni genom att klicka här. Nedan finns en sammanfattning över de största punkterna i protokollet.

Regelrevideringen

Det finns ett antal regler som inte kommer gå att genomföra utan omprogrammering i AGIDA. Regelrevideringsgruppen har skickat en dispensansökan till SKK för att just dessa regelförändringar ska kunna genomföras efter 2022-01-01. SKK har ännu inte svarat men så snart det finns ett beslut kommer detta att kommuniceras ut.

Landslaget 2021

Det är fortfarande oklart vilka mästerskap som kommer genomföras under 2021. Styrelsen måste invänta beslut från FCI och NKU innan det kan bestämmas något kring landslagsuttagningen och landslaget.

Svenska Mästerskapen

På mötet beslutades att Piteå Hundungdom kommer vara arrangör för SM 2022.

Det beslutades även att SAgiK Växjö kommer vara arrangör för de individuella SM-klasserna 2021. Detta SM kommer ske i Kalmar, Fredriksskans arena.

Torsdag 15 juli – söndag 18 juli
Fler tävlingsdagar för att sprida ut starterna.

Detta innebär att vi söker en arrangör för SM-lagklasserna år 2021.

Är du/ni intresserade av att vara arrangör? Fyll då i detta formulär https://forms.gle/2M6DC9c1u6wMXPo18 så kommer vi kontakta er för mer information.

 

Det känns mycket glädjande att kunna ta positiva beslut om framtiden och vi håller tummarna att vi kan ta fler sådana beslut framöver!

Föregående nyhet

Protokoll nummer 13

Nästa nyhet

Protokoll nummer 11

Våra huvudsponsorer