SM för alla – Agilityklubben bjuder in till digital tävling!

Vi vill höja stämningen och hålla tävlingskänslan vid liv. Därför tar Svenska Agilityklubben över stafettpinnen från Corona Agility Cup och arrangerar en onlinetävling för hela agility-Sverige. Självklart går det inte att ersätta en riktig tävling. Vi hoppas ändå att vi kan bidra till att hålla agilityn vid liv på klubbar och hemma i trädgården. Vi hoppas också att detta kan  skapa tillfällen för gemenskapen vi alla saknat från tävling och träning!

Låt oss presentera SM för alla!

Vi vill uppmana alla att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens restriktioner.

HUR?
SM för alla kommer att vara en inofficiell cup med en hopp- och en agilityklass. Du ansvarar för att bygga banan så likt skissen som möjligt eller varför inte samla några agilityvänner för att bygga banan ihop? Kanske bygga upp den på klubben så att fler får chansen att vara med?
Hjälp varandra att höja stämningen – nästan som om det vore på tävling!
Hoppklass, öppenklass.   Pågår 22-28 juni.     Bankonstruktör: Sascha Grunder, Schweiz.
Agilityklass, öppenklass. Pågår 29 juni-5 juli. Bankonstruktör: Oliver Rasmusson, Sverige.
Filmer laddas upp på Youtube eller Vimeo och postas i Facebookgruppen “SM för alla 2020”. Ett (med fördel felfritt) lopp per ekipage och klass. En agilitydomare klockar tiden och bedömer att loppet är felfritt. Vi är medvetna om att det inte går att göra en sådan här tävling helt rättvist men hoppas att så många som möjligt vill vara med. Vi kommer med mer anvisningar för filmning av loppen.
ANMÄLAN
Anmälan sker precis som vanligt på www.agilitydata.se. Anmälan är öppen till och med 21/6 2020.
Medverkan i cupen (ett hopp lopp och ett agilitylopp) kostar 100 kr.
Kan du av någon anledning inte genomföra loppen men ändå vill stötta Agilityklubben ekonomiskt? Då är du varmt välkommen att anmäla en spökstart! Du anmäler precis som alla andra men lämnar sedan inte in någon film. Agilityklubben tackar för all stöttning!
Arrangör är: Svenska agilityklubbens styrelse tillsammans med kommittémedlemmar.
Tävlingsledare: Jens Berglund Jens.berglund86@gmail.com
PRIS

Våra sponsorer skänker priser värda över 25 000 kr. Vi delar ut pris till 1-3 i varje storlek både i hopp och agility. Dessutom kommer det delas ut priser till placering 1-3 för kombinerar resultat.

Även överraskningspriser väntar.

Våra huvudsponsorer