Anmälan öppen till SM för alla

Vi har nu öppnat anmälan till SM för alla på Agida. Nedan kommer mer information om hur tävlingen kommer att gå till.

 

FILMA/PUBLICERA

På banskisserna kommer det att vara en plats markerad varifrån filmning av loppen ska ske. Är du själv kan du ställa upp en kamera på den platsen och om det är någon som filmar så kan personen filma från det stället. Allt måste vara filmat i liggande format för att få med så mycket som möjligt av banan.

Det är viktigt att man ser på filmen hur hunden tar alla hinder samt när den startar och går i mål.

Det måste vara en sammanhängande film över hela loppet, inga klipp mitt i. Däremot är kort bättre än långt, så vi är tacksamma om du klipper bort allt onödigt innan start och efter mål för att underlätta för domarna. Filmer laddas sedan upp på Youtube eller Vimeo och döpts med förare och hundens namn.

 

Lämna ditt tävlingsbidrag som en kommentar på inlägget för respektive tävlingsbidrag i Facebookgruppen ”SM för alla”. Det kommer finnas ett inlägg för varje storlek och klass. Kommentaren ska innehålla förarens namn och hundens namn, som stämmer överens med anmälan i AGIDA, samt länk till filmen, tid och resultat för loppet.

 

Lämna ditt tävlingsbidrag för hoppklass senast den 28 juni och ditt tävlingsbidrag för agilityklass senast den 5 juli.

 

BANOMRÅDE

Banområdet kommer vara max 25×35 meter (info om hinderpark kommer innan anmälan stänger).

 

DÖMNING

Dömningen kommer att ske av olika domare beroende på hur många deltagare vi får. I första hand Oliver Rasmusson och Thomas Juréhn. En och samma domare kommer att döma en hel storleksklass. Vi kommer att använda oss av tävlingssystemet för att registrera era resultat. Domaren kommer att titta på era filmer, klocka tiden och bedöma loppet.

 

Hoppklass, öppenklass.   Pågår 22-28 juni.     Bankonstruktör: Sascha Grunder, Schweiz.

Agilityklass, öppenklass. Pågår 29 juni-5 juli. Bankonstruktör: Oliver Rasmusson, Sverige.

 

Vi är medvetna om att det inte går att göra en sådan här tävling helt rättvist men hoppas att så många som möjligt vill vara med.

Föregående nyhet

Protokoll möte nr 3

Våra huvudsponsorer