INTRESSEKOLL – Senior-VM

SOAWC – Senior Open Agility World Championship
FCI informerar att 2024 kommer det allra första Senior Open Agility World Championship (SOAWC) att genomföras.

Evenemanget sker samtidigt och på samma plats som Junior Open Agility World Championship (JOAWC). Förhoppningsvis blir detta en framgångsrik förstautgåva så att SOAWC blir ett årligt evenemang.

Senior syftar på förarens ålder. Det finns två åldersklasser 55 till 65 år samt 65+. Tävlingen är öppen för alla hundar oavsett vilken klass de tävlar i.

SAgiK vill med denna information höra om intresset för att delta på detta evenemang. Platserna är begränsade och inget beslut är fattat om vilka som kan åka om fler är intresserade än det finns platser. Det finns 10 platser per storlek. FCI-storlekarna är S, M, IM, L. Ansvaret att anmäla deltagare ligger på Svenska Agilityklubben.

Värt att veta är att du som vill delta får själv finansiera 100% av kostnaderna.

Nedan finns en länk för första intresseanmälan och svar på några frågor. Även om den i detta läge inte är bindande förutsätter vi att du har både tid och möjlighet att åka om du blir uttagen.

Exempel på prisbild
Från Stockholm i bil cirka 6 500 kronor (340 mil tur och retur, 32 timmar effektiv körtid tur och retur). Troligtvis 4 övernattningar på plats samt flera övernattningar på dit-och hemresan. Till detta kommer broavgifter eventuella båtavgifter, anmälningsavgifter med mera.

Intresserad?
Om du är genuint intresserad av att delta fyll i enkäten. Utifrån intresset kommer SAgK:s styrelse att besluta om principerna för uttag till de platser som finns. Fyll i enkäten: https://forms.office.com/r/nZhzDiac2h

Tid och plats
18-21 juli 2024, Sentower park – Opglabbeek i Belgien.

OBSERVERA att ange i vilken klass hunden tävlar i.
Enkäten är öppen till och med 15 januari 2024

Föregående nyhet

NYHETSBREV Januari 2024

Våra huvudsponsorer