Möte nummer 5 och 6

De senaste tre veckorna har styrelsen hunnit med två möten. Delar av dessa finns sammanfattade nedan. Vill ni läsa protokollen i sin helhet kan ni trycka här.

Ny utbildningsplan för tävlingsledare

Vid mötet den 13:e september antog styrelsen den nya utbildningsplanen för tävlingsledare. Denna gäller från och med 1:e november, ni kan läsa hela utbildningsplanen genom att trycka här.

Ekonomi

Klubbens ekonomi är till och med 2021-08-31 i enlighet med budget. Ser man till hela föreningen inklusive akrivitetsgrupperna ligger vi positivt över budget, detta tack vare aktivitetgruppernas antal aktiviteter.

Regelanvisningar

Som anvisning till de nya reglerna beslutade mötet följande:

Mätintyg ska fortsatt kunna uppvisas i pappersform. Godkänt mätintyg är antingen inskrivet i tävlingsbok eller separat mätintyg godkänt av Svenska Agilityklubben. Det är tävlandes eget ansvar att tillhandahålla med mätintyg vid mätning. Intyget finns att hämta på Svenska Agilityklubbens hemsida.

Nytt datum för AWC 2022

AWC 2022 som kommer gå i Ryssland har ändrat datum till sista helgen i september.

Landslagsledare och landslagsuttagning

Landslagsledare vid Nordiska mästerskapet 2021 kommer Linn Magnusson att vara.

I helgen arrangeras landslagsuttagningen i Torvalla Arena (Skåne). Uttaget pågår lördag och söndag och det tävlas om vilka 10 i respektive storlek som ska representera Sverige på Nordiska Mästerskapen som kommer avgöras i Norge 13-14 November.

Styrelsen önskar alla tävlande stort lycka till!

Föregående nyhet

Landslagsuttagning 2022

Nästa nyhet

Nya regler 2022

Våra huvudsponsorer