Nyhetsbrev till möte 2 2023

Våra nyhetsbrev släpps alltid när vi haft styrelsemöte. I nyhetsbreven skriver vi saker som inte riktigt passar i ett protokoll och höjer viktiga punkter från protokollet. Nyhetsbreven är ett bra sätt att hänga med vad som händer inom Svenska Agilityklubben. Protokollet i sin helhet hittar du här!!

Den nyvalda styrelsen har precis haft möte i Upplands Väsby, nästan alla kunde vara på plats. Vi skrev ett ledmotiv som ska vara kärnan för vårt arbete under året:

“Leda agilitysverige framåt genom att utveckla grunden, bredden och spetsen i agilitysporten. Tillsammans skapar vi en kultur med tillit, demokrati och agilityMAGI”

Kommittéer och grupper fick nya sammankallande. Värt att nämna är att det skapades en grupp för Agida 2.0 – det är dags att börja formulera vad Agida ska vara framåt. Och även en projektgrupp för SM 2024 tänkt att kunna ge stöd för kommande SM arrangörer.

Styrelsen beslutade att framöver måste agilityaktiva vara medlemmar i SAgiK för att delta på till exempel kurser, föreläsningar eller träningstillfällen hos en aktivitetsgrupp inom SAgiK.

Nu ser vi fram emot en Landslagsuttagning 29 april – 1 maj! Det ska avgöras vilka som får representera Sverige på några av de stora mästerskapen: Europeiska Mästerskapet, Nordiska Mästerskapet och Världsmästerskapet i agility. Du kan följa hela uttaget på agilityplay.se!

Glädjande nog kan vi nu meddela att det när som helst kommer finnas Swish som betalningsalternativ på Agilitydata

Föregående nyhet

Nyhetsbrev 3 - 2023

Våra huvudsponsorer