Årsmötet ställs in

Med anledning av utvecklingen kring spridningen av coronaviruset har Svenska Agilityklubbens styrelse haft ett extrainsatt telefonmöte under kvällen 12 mars 2020.

Nedan finner ni ett sammandrag kring vad som beslutats.
Årsmötet 14 mars ställs in. Styrelsen återkommer med nytt mötesdatum.

SKK beslutade om en rad åtgärder vid sitt möte den 11 mars. Besluten hittas på följande länk. https://www.skk.se/sv/nyheter/2020/3/skks-atgarder-mot-spridning-av-covid-19/

Svenska Agilityklubbens styrelse beslutade att helt stå bakom SKK:s beslut och rekommendationer. I dagsläget ser styrelsen ingen anledning att ge fler eller striktare rekommendationer än SKK.

Svenska Agilityklubben kommer ringa ansvariga för tävlingarna kommande helg. Det kommer även gå ut ett mail till samtliga tävlingsledare och domare. Detta för att säkerställa att alla nås av informationen från SKK.

Styrelsen kommer undersöka möjligheten att förenkla återbetalningsprocessen för de arrangörer som ställer in och vill betala tillbaka hela eller delar av anmälningsavgiften.

Styrelsen beslutade att tillsvidare slopa regeln om att en tävling måste vara synlig i AGIDA i minst 3 månader för att bli godkänd.

För mer info och kontinuerlig uppdatering hänvisar styrelsen till nedan länkar.

www.skk.se

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

Föregående nyhet

Styrelsen jobbar på!

Våra huvudsponsorer