Information om landslagsläger

Landslagsläger 2019

 
För alla som tas ut till ordinarie VM, NM och EO-landslagsplatser kommer agilityklubbens landslagsledning att hålla ett obligatoriskt läger (giltiga skäl för frånvaro kommer att accepteras).
 
Detta innefattar de 10 högst placerade och kvalade i small och medium samt de 12 högst placerade i large som väljer att behålla sin plats och delta på VM, NM samt EO.
Lägerplatserna kommer tyvärr inte att kunna vandra neråt om vi behöver plocka in lägre placerade för att fylla EO platserna. Självklart finns vi i ledningen med som stöd för ALLA som åker till EO även för de som inte får är med på lägret.
Syftet med lägret är att jobba med teambuilding och mentala förberedelser inför mästerskapen. Lagkänslan är viktig för allas prestation både i laglopp och individuellt! Vi gör detta som ett lag! Det kommer inte att vara någon agilityträning men alla hundar är självklart välkomna.
 
När?
Söndag 30 juni från cirka klockan 19, till måndag 1 juli till cirka klockan 17. Måndagen i samarbete med Eva-Marie Wergård.
 
Var?
Lägret går av stapeln i Klippan i samband med årets SM, med boende på Hotell Pausa i Klippan.
 
Lägret är avgiftsfritt för deltagarna.
 
Det är av största vikt att så många som absolut möjligt av landslagsförarna deltar för att lägret ska fylla sitt syfte. Om du aspirerar på en landslagsplats är det med andra ord läge att preliminärt boka upp de här dagarna redan nu.
 
Har du några frågor?
Kontakta Eva Persson, landslagsledare eller Landslagskommittén

Våra huvudsponsorer