Ny styrelse och ett första möte.

Vi har en ny styrelse att presentera. Några omval och några nyval. Härligt att nya krafter kommer till. http://agilityklubben.se/om-klubben/styrelse/ här kan man se vilka som sitter i styrelsen.

Det rullar det på framåt med den efterlängtade domarutbildningen, styrelsen blev presenterad en utbildningsplan och den väntas fastställas på kommande möte.

Landslagskommittén planerar för uttaget nästa år, 2023. Styrelsen beslutade att LLU 2023 kommer hållas 28,29 och 30 april.

SM regler för kommande period presenterades för Styrelsen men är inte helt klara att fastställa än. Vem/Vilka som kommer få äran att arrangera SM 2023 beslutas innan april är slut ( då vi faktiskt också kommer veta datum för SM 2023!)

Angående tävlingssystemet har Agidakommittén två nya IT bolag som det diskuteras drift och utveckling av systemet med. Det arbetas på en lösning helt enkelt.

En livesändningsplattform är kontrakterad mer information om detta inom kort.

Om ca 1,5 vecka är det landslagsuttagning, organisationen bakom uttaget har en fantastisk tävling planerad vi är säkra på att det kommer bli en riktig agilityfest! Styrelsen önskar alla deltagare ett stort lycka till.

Protokollet i sin helhet hittar du här: http://agilityklubben.se/om-klubben/protokoll/

Våra huvudsponsorer